Jeremić: Svako ko ne izađe na izbore daje glas Vučiću

0

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić ocenio je da svaki građanin koji ne bude izašao na predsedničke izbore 2. aprila, time daje svoj glas kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću.

Jeremić je na tribini u Jagodini pozvao sve građane koji misle da je potrebno menjati stvari u Srbiji da 2. aprila ne ostanu kod kuće.

“Ko je zadovoljan onim što danas imamo mislim da ne bi trebalo da ima bilo kakve dileme. On treba da glasa da sve ostane isto i da glasa za vlast. Ako mislite da je potrebno da nešto menjamo, onda vas samo jedno molim, nemojte da ostanete kod kuće. Svako ko ne bude izašao na izbore daje svoj glas Vučiću”, naveo je Jeremić.

On je kazao i da je “potpuno legitimno” glasati za Aleksandra Vučića.

“Za razliku od onih koji su na vlasti, ja nemam ništa protiv onih koji glasaju za vlast”, kazao je Jeremić.

Po njegovim rečima, predsednički izbori 2. aprila odrediće sudbinu Srbije u narednoj deceniji.

“Sa tog mesta gde se mi danas nalazimo vode samo dva puta, od kojih jedan vodi ka potpunoj personalizaciji vlasti i države”, rekao je Jeremić.

On je dodao da Srbi kao narod moraju prestati sa podelama na “prijatelje i neprijatelje naroda”.

“Neophodno je da prekinemo sa podelama jer smo svi jedan narod. Nakon što uz vašu i božju pomoć budem pobedio na ovim izborima, ne nameravam nikom da se svetim, ne nameravam nikoga da prebrojavam, ko je bio sa ove ili one strane”, kazao je Jeremić.

Beta, 09.03.2017.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime