JEZIV PRIZOR RANIM JUTROM ISPOD BRANKOVOG MOSTA: Kad je policija došla već je sve, nažalost, bilo gotovo

0
Foto: Screenshot Youtube

BEOGRAD – Prema prvim i nezvaničnim informacijama, jutros oko 7.15 časova mlađi muškarac (40) izvršio je samoubistvo skočivši sa Brankovog mosta.

Telo pokriveno belim pokrivačem stajalo je na pešačkoj stazi sa novobeogradske strane, a policija je na terenu vršila uviđaj.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Republika

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime