Jezivo iživljavanje nad kobilom u Vlasotincu: Muškarac krvnički udarao životinju čekićem i motkom (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

0
FOTO: INSTAGRAM/ZOOPLANETNIS / SCREENSHOT

U selu kod Vlasotinca muškarac je čekićem do iznemoglosti udarao svoju kobilu Aureliu, a nakon užasnog nasilja izveo ju je upregnutu u kola među plastenike gde je nastavio da je tuče motkom.

Na Instagram stranici „ZooPlanetNis“ ranije je objavljena informacija o stravičnom nasilju, kako i fotografije i snimak nesrećne životinje, piše Pink.

– Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mesto zločina, izašla je i naša ekipa. Kobilu je inspekcija predala Udruženju i životinju smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta – navedeno je na Instagramu.

Na društvenoj mreži je napisano i da je kobilu pregledao veterinar i da je dao adekvatnu terapiju.

– Kobila je i dalje u životnoj opasnosti, odbija hranu i vodu, ima ozbiljne povrede vilice, njuške, rascepanu usnu, rane ispod brade i na obrazu kao i na temenu glave, levo oko je potpuno zatvoreno. Predstoji nam duga noć kako bi konju pružili što bolju negu – objavljeno je na Instagramu.

Na stranici „ZooPlanetNis“ nakon prve objave napisano je da se konj oseća bolje i da je životinja počela da jede.

Izvor: Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime