JEZIVO! KAMERA SNIMILA POSLEDNJE TRENUTKE MLADE ODBOJKAŠICE: Julija nađena mrtva ispred hotela – snimak koji LEDI KRV U ŽILAMA

0

Talentovana 18-godišnja italijanska odbojkašica Julija Ituma preminula je u Istanbulu gde je njena Novara u igrala revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Ezačibašijem.

Osamnaestogodišnja odbojkašica pala je sa prozora hotelske sobe, a uzroci koji su doveli do tragičnog događaja i dalje su nepoznati.

Međutim, sada se pojavio snimak video nadzora iz hotela na kojem su usnimljeni poslednji trenuci mlade odbojkašice.

Kako se može videti na snimku, devojka je malo pre nego što se dogodila nesreća šetala hodnikom ispred hotelske sobe, potom je sela i kao da je plakala, da bi naposletku ušla u sobu.

Telo nesrećne Julije pronađeno je u 5.30 ujutru ispred hotela, a njena cimerka je izjavila da je sve vreme spavala i da ništa nije čula. Nju je probudila policija.

Turski mediji prenose da je odbojkašica sebi oduzela život skočivši sa šestrog sprata hotela.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir sport)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime