Jovana Jeremić plakala u programu uživo: Voditeljka očajna zbog prijetnji Veljinog čovjeka koje je dobila zbog Maje Marinković!

0

Jovana Jeremić rasplakala se uživo u emisiji kada je pričala o prijetnjama koje je dobijala. Naime, voditeljki su krenule suze na oči dok je govorila o prijetnjama koje je dobila zato što je starletu komentarisala u negativnom kontekstu i izjavila da „k..va ostaje k..va“.

Jovana Jeremić nedavno je dobila poruke prijetnje od osobe koja kaže da pripada klanu Velje Nevolje, a koja joj je zabranila da komentariše starletu Maju Marinković i njenu vezu sa nevjenčanim suprugom njene bivše drugarice. U cijelu priču je navodno umiješana i starleta Tamara Đurić koja je licu koje joj je prijetilo dala Jeremićkin broj telefona, pa će tako i ona morati da ode u policiju na saslušanje.

Voditeljka na poruke nije ostala imuna pa je sve iznijela u javnost, a podnijela je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica.

Ona je poručila da će ovaj slučaj istjerati do kraja i da vjeruje da će nadležni organi pronaći osobu koja joj je prijetila, ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve prijetnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao.

Podsjećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sljedeće sadržine:

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lijepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htjela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, djevojko, kraj – navedeno je u poruci.

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, uslijedile su prijetnje:

– Ćutiš, f.kso. Kažu iz MUP, pocijepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji „tigrovi“, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamijenićeš ga ku..em za cijeli život. Cijeli život ćeš da p..iš ku..eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smije ti se cijela scena – rekao je nepoznati muškarac.

Izvor: Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime