KAD SAM DOŠAO U BG ISTRESALI SU MI ĐUBRE NA TERASU I ZVALI ME SMRDLJIVI KOSOVAR! Rat Beograđana i dođoša na Tviteru

0

Na društvenim mrežama se povela polemika između Beograđana i onih koji su došli iz provincije. Rasprava je počela tako što je jedan tviteraš izneo svoje mišljenje o komšijama sa kojima je živeo u zgradi.

Svoje ne tako lepo iskustvo podelio je na Tviteru, gde su se mnogi Beograđani pobunili smatrajući da na pojedinačnom slučaju ne može da se gradi mišljenje o ljudima koji su rođeni u Beogardu.

Momak iz provincije je preneo je svoje iskustvo prilikom susreta  s rođacima koji žive u Beogradu, koje nije prošlo slavno, a zatim i s još nekim Beograđanima.

To je raspalilo polemiku na Tviteru. 

Bilo je i onih koji su, čitajući ovu raspravu, isticali kako provincijalci nemaju svoje splavove, pa su ljubomorni zbog toga.

https://twitter.com/TopalovicLaki/status/1230416437535289344

Međutim, na ovako nešto su mnogi odreagovali smatrajući da je sasvim normalno da Beograd kao evrpska metropola treba da ima svoje splavove te da je poređenje smešno.

Osim toga, napomenuli su kako ljudi iz provincije kada imaju nešto protiv Beograda uvek se hvataju za splavove, a ne spominju pozorišta, galerije, klubove koje poseduje Beograd.

espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime