KAMERA SVE SNIMILA: ALBANCI LIKUJU DOK PREVOZE RANJENOG SRBINA Poznato stanje upucanog muškarca u Banjskoj (VIDEO)

0
Foto: Printscreen/Youtube/ Kosovo online

Kamera je zabeležeila likovanje u Prištini dok prevoze Srbina koji ima prostrelne rane i prelom

Ranjeni Srbin prevezen je u Prištinu, a kako je rekla direktorka bolnice, ranjenik ima prostrelne rane i prelom, prenosi „Kosovo online“

Direktorka bolnice u južnoj Mitrovici saopštila je da je Srbin, koji je prevezen iz Banjske, nakon ukazane lekarske pomoći, prebačen u Univerzitesko kliničko centar u Prištini, prenosi Kljan Kosova. Kako je dodala ranjenik ima prostrelne rane i prelom.

„Došao je ovde sa stabilnim parametrima i sa stabilnim je odvežen u Prištinu i tamo očekujemo da mu ništa neće ugroziti život. Imamo svoje timove, ali imamo i pojačanje iz Univerzitetskog kliničkog centra Kosova. Osoba je imala prostrelne rane, ulazne i izlazne rane, a sa druge strane je bio i prelom“, rekla je ona.

Na snimku koji je objavio „Kosovo online“ možete jasno videti nasmejana i srećna lica do prevoze ranjenog Srbina.

Podsetimo, u severnom delu Mitrovice, vatrenim oružjem su napadnute policijske jedinice tokom noći 24. septembra, a u pucnjavi je ubijen policajac Afrim Bunjaku, a dva policajca su ranjena, saopštila je takozvana kosovska policija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je opisao jučerašnje događaje kao „jedan od najtežih dana za našu zemlji i za naš narod od 2004. i 2008. godine“. Pored trojice Srba koji su ubijeni u sukobu sa kurtijevom policijom, Vučić je naveo da je dvoje ljudi teško ranjeno.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime