KARAMBOL U ELITI Učesnica uhvaćena u laži, napravila scenu, pa histerično napustila Belu kuću!

0
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Uhvaćena u laži pred svima

Učenica Elite Slađa Lazić prokomentarisala je odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, nakon čega je nastao haos.

– Slađo, kako komentarišeš to što je njen otac rekao da će je voditi na adresu Lakića, Lepog Miće i tebe i teraće je da klekne i da vam ljubi ruke – pitao je Milan.

– Nema potrebe gospodine, pozdrav za porodicu Šparavalo. Mene ne zanima šta ovi ovde ljudi kažu, ni Bojana, a ni Anđela kada je sa njom u vezi. Bebica je izneo kakva je to porodica, ne mislim da se bave lažima nikakvim, verujem da se raspituju o Bojani. Ja mislim da su u pravu, neću da tvrdim. Ništa ti ne verujem, a Bojana je jako agresivna devojka.. – rekla je Slađa.

– Šta si rekla da kaže Heleni da kaže tvojoj majci – pitao je Milan.

– Da je volim…Da se javi mojoj mami, da joj kaže da je puno volim i da sam se stvarno zaljubila – rekla je Anđela.

– Rekla si da si se zavozala u rijalitiju…Evo, Sneža je stajala pored tebe – rekao je Milan.

– Nisam rekla da sam se zavozala. Ja sam rekla: „Helena prenesi mojoj mami da je jako puno volim, da za ujaka ono što sam pričala i sve ono, da nisam bila svesna kamera“ – rekla je Anđela.
– Ti si mene slagala u sekundi sada – rekao je Milan.

– Zašto nisi rekla Bojani da si poslala poruku preko Helene?! Bojana to ne zna – rekla je Kačavenda.

– Ja razumem i ljubav i sve, ali šta vam ovo treba sve?! Pljuni ti mene u usta ako se ona ne sprda s Bojanom – rekao je Đedović.

– Ona je Bojani ispričala životnu priču, ona mirno sedi i ćuti i veruje da oni lažu – rekao je Milan.

– Postoji moj dosije gde sam ja odrasla, ja sam ostavila kontakt. Može da se ode u tu ustanovu, zove se „Dr Milan Pavlović“, ja sam imala inostranu stipendiju, bila sam jako dobar đak i student. O meni ne postoji da sam koristila alkohol i nedozvoljene supstance. Ja sam čista, ne postoji nigde…Ja smatram da Anđela za Sarajevo nije slagala i to što je pričala, smatram da je istina – rekla je Bojana.
Ja sam sada pažljivo slušala. U isto vreme dok je Milan izgovarao ovu rečenicu, uporedo je Sneža izgovorila istu rečenicu – rekla je Lejdi Di.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime