„KO SI TI DA RASPRODAJEŠ SINOVLJEVO NASLEĐE?!“ Oliverova udovica na meti brutalnih uvreda na mrežama, OVAKO udarili na nju!

1

Nakon što je Milena Popović, udovica ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija i pravda, objavila da njegova rodbina rasprodaje porodičnu imovinu u Dečanima za oko milion evra Albancima, te da je iz tog procesa nezakonito isključen njihov sin Bogdan (11) zbog čega će pokrenuti pravni postupak, brojni Tviteraši su osuli drvlje i kamenje po njoj. Da sve bude gore, mnogima je zasmetala čak i njena najava da je novac ne interesuje, već da će deo imanja koji pripada Bogdanu pokloniti manastiru Dečani.

– Bogdan neće prodavati deo koji mu podelom pripada. Svoj komad zemlje pokloniće manastiru Dečani, gde je kršten 2011 – napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Usledili su masovne uvrede Tviteraša, pa je tako jedan pod nadimkom sveznalica007 napisao:

– Odakle ti pravo da ti tvrdiš šta će Bogdan uraditi sa zemljom koju je nasledio od očeve familije? To vam je od vođe da kupite jeftine poene na račun dece! Od tebe se nije ništa drugo ni očekivalo. Ti si svoj zadatak obavila. Sad glođi državni budžet za svoju „nevinost“ i smrdi!

FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

Ni ostali nisu bili manje surovi.

– Plače onaj sto u „Šaru“ gde ste pili kafu zajedno. Od njih se makar nadao… – napisao je Tviteraš pod nadimkom Prokleta AVlija.

FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

– Aj ti malo u Prištinu i daš iskaz tužilaštvu o tome šta znaš o ubistvu. Tako ćeš najbolje pomoći svom detetu, kad si već toliko humana. Uličarski fazoni, ne može bez lažunjanja i manipulacija. Samo još da je prozovu srpska majka i eto projekat očigledan?? – napisao je izvesni Petar Marković.

Tviteraš Petar Martinović otišao je predaleko u uvredama.

– Poseban soj prostitutke – pored svog tela, prodaje i pokojnog partnera, njegovu porodicu, dete,… – napisao je on.

Izvor: Kurir

1 komentar

  1. Majke vam mile a ko ste vi da tako komentarisete jednu zenu i majku muskog deteta. Vas ne pogadja sto ce Oliverovi sinovi i prva zena imanje prodati albancima, vas zulja sta ce druga nevencana zena uraditi. Sramota me sto pripadam istom narodu kaao ovi komentatori i oni koji imovinu i dedovinu prodaju albancima. Zinulo vam du*e na njihove milione a vas zabole sto vam se pradedovi u grobu prevrcu jer po njima mokre ovi kojima prodajete dedovinu.
    Mislim, vreme je da Bog pusti novi potom, nema vise coveka sve zveri na zemlji.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime