Kojo: Dr Kon, jeste li i ulični rečnik preuzeli od šefa?

0
Predrag Kon, Foto: Printscreen

Proslavljeni srpski glumac Nikola Kojo izneo je na Tviteru svoje mišljenje o reakciji epidemiologa Predraga Kona na stav Novaka Đokovića da se neće vakcinisati.

Konstatacija najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića da se neće vakcinisati protiv koronavirusa kad se vakcina bude pojavila, poprilično je iznervirala epidemiologa Predraga Kona koji mu se obratio putem Fejsbuka, nazvavši ga “majstorom”…

Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj – objavio je Kon.

Taj pojam toliko je zaparao uši glumcu Nikoli Koju da je morao da odreaguje na čitavu priču na Tviteru.

Potpukovnik “Ostavka samo što nije” brani vakcinu koja još nije izmišljena? Kako znate da je dobra? Nazivate Novaka majstorom? Je l’ Vam otpušavao sifon ili ste i ulični rečnik preuzeli od šefa, a ne samo “stručnost”? Pazite da Vas na ruku navuče normalan trbuhozborac. Važno je to – napisao je Kojo.

Nikolina reakcija postala je viralna na Tviteru a komentari i lajkovi pljušte iz minuta u minut.

(direktno.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime