KOKAN JE BIO GLAVNI ZAVODNIK U PORODIČNOM BLAGU: Glumac je oženjen POZNATOM KNJIŽEVNICOM, a evo kako danas izgleda!

0
Foto:Printskrin

Dunić je završio glumačku Akademiju u Novom Sadu i prvu ulogu je dobio u dečjoj seriji “Sazvežđe belog duda”

Glumac Aleksandar Dunić (52) slavu je stekao ulogama u serijama “Srećni ljudi”, “Bela lađa” i “Stižu dolari”, ali čini se da su žene za njim najviše uzdisale kada je igrao čuvenog Kokana u seriji “Porodično blago”.

Kokan i njegova verna pratilja Bisa (Vesna Trivalić) bili su zaduženi za najzabavnije momente na malim ekranima. On je pacijent kojem je žena sipala kiselinu u oči zbog ljubavnice, a Bisenija je medicinska sestra željna prave ljubavi. Egomanijaštvo i očajnička potreba za nekim nisu išli ruku pod ruku kad su upitanju Kokan i Bisenija.

Dunić je završio glumačku Akademiju u Novom Sadu i prvu ulogu je dobio u dečjoj seriji “Sazvežđe belog duda”. Međutim, popularnost je zakucala na vrata 1993. godine sa ulogom dr Gorana Popca u seriji Siniše Pavića “Srećni ljudi”.

Glumac je karijeru posvetio pozorištu i povremenim televizijskim rolama i jedan je od retkih koji nije imao filmskih uloga na velikom platnu, osim na televizijskom filmu.

U braku je sa novinarkom i književnicom Draganom Litričin, sa kojom ima sina Dušana koji je na pragu punoletstva.

“Dete je centar našeg sveta. Trudimo se da ga vaspitamo tako da postane dobar čovek. Učimo ga plemenitosti, humanosti, hrabrosti, ali i da živi po ovim već pomalo zaboravljenim vrlinama u današnje vreme. Ne verujem u lažne vrednosti novog doba, kao ni u brz, lak i nezaslužen uspeh. Verujem samo u najviše ljudske vrednosti koje će, ipak, pobediti u svakom vremenu. Istina je uvek jača od laži, dobrota od zla, svetlost od tame, ljubav od mržnje, pravda od nepravde, a vreme kao najbolji sudija pokazaće da je bolji svet moguć jedino ako postanemo bolji ljudi. A to znači i da, uprkos trenutnoj sumornoj stvarnosti, vaspitavamo decu da veruju u ideale”, izjavila je Dragana za magazin “Story”.

Dunić je i dalje aktivan u pozorištu i živi život koji nema preteranog dodira sa medijima.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime