Komšiću smeta čestitka za Dan Republike Srpske, Dritan mu zapušio usta!

0
Dritan Abazović, Foto: EPA

Želimo najbolje odnose sa državama regiona, napisao je Abazović

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović oglasio se na Tviteru i poručio članu Predsedništva BiH Željku Komšiću, kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao Dan RS, a koji je obeležen juče.

– Poštovani članu Predsedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu – napisao je Abazović.

Nakon što je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović odgovorio članu Predsedništva BiH Željku Komšiću usledila je reakcija iz Komšićevog kabineta.

“Član Predsjedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter, Abazović komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo”, navedeno je iz kabineta za “Avaz”.

Pozvali su i društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

“Ponavljamo, očekujemo zvaničnu reakciju Vlade Crne Gore i potpredsjednika Vlade u vezi sa čestitkom premijera Crne Gore povodom neustavnog tzv. dana RS”, navedeno je iz kabineta.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime