KONTROVERZNA KADROVSKA POLITIKA Krivokapić ponosno najavljivao ekspertsku vladu, a usledilo žestoko blamiranje pred EU

0
Zdravko Krivokapić, Foto: EPA/Zdravko Krivokapic

Vlada Crne Gore nastavila je da zasmejava političku scenu svojim kadrovskim rešenima. Naime, za specijalnog izaslanika Ministarstva spoljnih poslova pri Evropskoj uniji imenovali su umetnicu Mirjanu Deletić, koja je dizajnerka torbi!

Kakvu je njenu vezu crnogorski ministar Đorđe Radulović video sa ozbiljnim diplomatskim poslom koji treba da obavlja strastvena torbarka, jedino zna on i vlada Zdravka Krivokapića.

Podsećamo, premijer Krivokapić je bio veoma izričit da vlada na čijem je čelu mora biti strogo ekspertska, sa kompetentnim ljudima visokog znanja i međunarodnih referenci.

Međutim, ovakvi kadrovi ne odaju utisak da se radi o tome, već o izboru onih ljudi koje Krivokapić i njegovi ministri krste da su, navodno, stručni!

Lakom pretragom preko računara za koji Krivokapić tvrdi da je “mašina s greškom” može se proveriti da postoje velika odstupanja Deletićeve od zagovaranog koncepta vlade.

Kako jedna dizajnerka torbi može pomoći Crnoj Gori da se izbori sa dubokom krizom u kojoj se nalazi ta država, velika je misterija. Šire se glasine da crnogorska vlada ima pakleni plan izlaska iz debelog budžetskog minusa tako što će Deletićeva nuditi svoje usluge u Briselu!

Jedan od mogućih kupaca je i Kenan Hrapović, Milov ministar zdravlja čija ćerka gaji veliku ljubav prema skupom ženskom aksesoaru.

ALO, BORBA

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime