„KOSTA PRE MESEC DANA HTEO DA UBIJE DRUGOVE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU, ALI JE ODUSTAO!“ Načelnik Beogradske policije otkrio nove detalje o dečaku ubici

0
Foto: Skrinšot

Milić ističe da ne bi mogao da kaže da li je dečak bio svestan da neće moći da odgovara

Trinaestogodišnji dečak Kosta K., koji je izvšio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, nakon krvavog pira pozvao je policiju i rekao da je pucao na nekoliko osoba u školi i da je on, kako se može čuti toj izjavi koja je zabeležena i snimljena, psihopata koji treba da se smiri, saopštio je sinoć Veselin Milić načelnik beogradske policije.

Milić je istakao i da je dečak ispričao da je pre izvesnog vremena planirao da nešto slično uradi i na školskom igralištu, ali je tada odustao od te ideje.
Načelnik beogradske policije je u emisiji „Oko“ na RTS-a naveo da su zbog ovog nemilog događaja svi u policiji i državi nemi pred ovom tragedijom.

– Dete koje je izvršilo zločin je kada je pozvao policiju rekao da je pucao na lica u školi i da je on, u toj izjavi koja je zabeležena i snimljena, psihopata koji treba da se smiri. To je izjavio kada je pozvao dežurnog radnika Komandno-operativnog centra, u izjavi prvoj na njegov telefonski poziv za prijavljivanje događaja. Izjavio je da je po izvršenju toga koliko ga je uhvatio strah panika i čudno disanje bilo ispravno da pozove policiju i taj događaj prijavi – rekao je Milić.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime