KOŠTUNICA TRAŽIO DA SE SRUŠI HELIKOPTER KOJI JE VOZIO SLOBU U HAG! Čeda Jovanović otkrio veliku državnu tajnu!

0

Da li verujete lideru LDP?

Veoma interesantan dijalog imali smo priliku da gledamo u emisiji kod Milomira Marića, u kojoj je Čedomir Jovanović otkrio svoju verziju navodne istine o noći kada je hapšen Slobodan Milošević.

– Zašto ste izručili Miloševića baš na Vidovdan? Kada je ulazio u helikopter, rekao je, braćo Srbi, srećan vam Vidovdan – upitao je Marić Jovanovića.

– Nije rekao to – odbrusio je Čeda pa nastavio.

– Pitao me je, je l’ znaš da je danas Vidovdan. Nisam znao da je Vidovdan, a nije znao ni Zoran, rekao sam mu kada sam se vratio. Nismo znali koji je dan, agonija je trajala danima. Bio je četvrtak, a od petka ne znam da li sam stavio kašiku u usta. On je rekao to više zbog sebe nego zbog nas. Kad je ušao u helikopter, tri su poletela, šta je pitao Koštunica Acu Tomića i Krgu kad su došli da mu kažu da su poletela tri helikoptera? Šta je pitao?

– Ne znam – kaže Marić.

Čedomir Jovanović o izručenju Miloševića na Vidovdan i ulozi Koštunice

Čedomir Jovanović: Koštunica pitao da li može da se sruši helikopter u kom je bio Milošević.

Gepostet von Liberalno demokratska partija am Dienstag, 12. Mai 2020

– Je l’ može to da se sruši? – dodao je Čeda rekavši da ih je Koštunica smenio posle toga.

– Svima je, osim Srbiji, odgovarao mrtav Milošević. I dobili su to. Umro je u Hagu, a onda su od njega napravili heroja. Zamislite da se to desilo te noći. Svi bi bili veliki pravednici. Šta ima da pitaš ko je hteo da ruši? Ko si ti da postavljaš pitanja državi? Eto kakvi mafijaši sad tu drže lekcije.

– Koštunica je obećao Džordžu Bušu da će Milošević biti izručen Hagu, a onda je Montgomeri pritiskao Đinđića. Đinđić je pitao Koštunicu šta da radi, a ovaj mu je odgovorio da radi ono što se mora – kaže Marić.

– Samo je pre toga Koštunica odgovorio preko naše ambasade u Vašingtonu, da nije on nadležan za hapšenje. Da on ima nadležnost nad Vojskom, a da nad policijom ima srpska vlada. Obećao je, a ništa nije rekao, pa je Protić iz Vašingtona javio šta se tamo zapravo desilo.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime