Krivokapić otkrio koliko ga boli napad na dete: Suze svoje ćerke vam nikada neću zaboraviti

0
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/YouTube

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova ćerka

– Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite – naveo je Krivokapić na Tviteru, komentarišući proteste u Podgorici i drugim crnogorskim gradovima koje organizuje Patriotsko-komitski savez.

Nešto ranije, Krivokapić je uputio poruku predsedniku Milu Đukanoviću da ne „destabilizuje državu“ i da pozove kućama narod koji je izveo na ulice.

​- Pozivam predsednika Đukanovića da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama. Neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku pravde i pravnu državu! I tužilački zakoni i odluka o izmeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države Crne Gore i njenih građana i to nikakvi skupovi u organizaciji DPS-a neće zaustaviti. Građane Crne Gore pozivam na razum i da ne nasedaju na provokacije onih koji su spremni da ih žrtvuju radi odbrane svog kapitala – napisao je Krivokapić na Tviteru.

ALO, SPUTNJIK

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime