LAUŠEVIĆ RADIO KAO MOLER KADA SU GA PEĐA I DIVAC IZVELI U SKUPOCENI RESTORAN: Kada je naredno jutro stigao na posao usledio je ŠOK

0

Naš proslavljeni glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini posle duge borbe s teškom bolešću.

Ostaće upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije. On se osim svojim talentom istakao i posebnim šarmom i tajanstvenošću svojstvenom melanholicima, što ga je činilo jednim od naših najboljih glumaca svih vremena.

Žarko je bio i veliki ljubetelj sporta.

Jednom prilikom otkrio zanimljivu anegdotu iz vremena kad se sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem družio u Njujorku.

Naime, dok su Vlade i Peđa igrali za Sakramento, kad god bi gostovali u Njujorku pozvali bi svog prijatelja Žarka na večeru, a jedan njihov susret bio je posebno zanimljiv.

Žarko, koji je u tom perodu radio kao moler u Americi, došao je sa proslavljenim košarkašima u jedan od najluksuznijih restorana u Njujorku – Ćiprijani.

„Uvek bi nas Vlade Divac i Peđa Stojaković, kada god bi dolazili u Njujork, kada je Sakramento gostovao, pozvali na večeru, odgledamo utakmicu i odemo na večeru. Bio je neki Ćiprijani, i sad tu da se Anita i ja borimo sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, ali bez obzira na to koliko hoćeš i želiš, samo onako pogledaju u fazonu ‘nemoj molim te'“, rekao je u Laušević i dodao:

„Tu je neko vino koje ne znam ni koliko košta. Pošto noćni život u Njujorku ne poznajem, jer ne izlazim, ja sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata do Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a sinoć je taj ceh bio ne znam ni koliko“.

Kurir sport

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime