LAZANSKI ODUŠEVIO SRBIJU! Rusi ponovo pomažu

0

Predstavnici preduzetničke komore Krasnodarskog kraja planiraju da na leto da posete Srbiju

Službeno putovanje u Beograd zakazano je za period od 11. do 17. jula 2021. godine.

Članovi delegacije imaju nameru da razmotre pitanja unapređenja trgovinske i ekonomske saradnje dve zemlje i produbljivanja kulturne integracije.

Razvoj dijaloga u ovim oblastima trebalo bi da utiče na jačanje ne samo partnerstava, već i prijateljskih veza, kao i na mogućnost uspostavljanja gradova pobratima.

O ciljevima predstojeće poslovne misije razgovarali su na sastanku u Moskvi ambasador Republike Srbije Miroslav Lazanski i deputat Ilja Šakalov. Među najznačajnijim temama su izbor poslovnih kontakata, širenje trgovinskih veza i promocija ruskih usluga na inostranom tržištu.

„Na Kubanu već desetine srpskih kompanija plodno posluje, pa postoji veliko interesovanje za uzajamna ulaganja i proširenje obima trgovine. Ima još jedna dobra vest, u bliskoj budućnosti planirano je da se nastave direktni letovi između Krasnodara i Beograda, što će takođe imati pozitivan efekat na poslovnu saradnju “, rekao je Ilja Šakalov, generalni direktor Fonda za razvoj Krasnodarskog kraja.

Oni koji žele da učestvuju na forumu moraju da popune prijavu do 5. jula, a pre putovanja moraju da obave i test na korona virus.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime