Lik iz Kraljeva sredio starog „keca“ i izdominirao na sajmu u Budimpešti

0

Vlasnik Zastave 101 Mario Lazić iz Kraljeva osvojio je nagradu mađarskog časopisa „Motor auto“, za strani auto koji je tokom vikenda privukao najviše pažnje na sajmu u Budimpešti u konkurenciji više od 1.000 automobila.

Lazićev automobil kompletno je modifikovan, u njega je ubačen motor iz BMW-a od 2.500 kubika i 192 konjskih snaga, saopštio je Auto tjunig klub, jedan od učesnika Auto-moto i tjuning šoua (AMTS) koji je u Budimpešti održan od 22. do 25. marta

Prednji deo „keca“, krila i hauba produženi su za 45 centimetara upravo zbog tog velikog motora. Takodje, auto je prepravljen tako da ima vuču na zadnji pogon.

Osim zastave 101, u Budimpešti su izlagali i drugi vlasnici automobila iz Srbije, a to su bili mazda RX8, micubiši eklips, suzuki svift i i fijat seićento sportskih auto klubova Overtejk, Adrenalin 018 i Auto tjuning kluba.

Više od 2.500 modifikovanih „tjuning stajling automobila“ iz 11 zemalja, izlagano je u pet sajamskih hala na 100.000 kvadratnih metara na Auto, moto i tjuning šou.

 

Najveći mađarski časopis Auto motor dodeljuje dve nagrade za domaći i strani automobil koji su privukli najviše pažnje na toj sajamskoj manifestaciji.

Priznaćete, „kec“ izgleda kao zver tek puštena iz kaveza.

Izvor: N1

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime