„LJUDI, ŠTA JE SA DETETOM?“ 100 dana nakon nestanka male Danke Ilić pojavili se snimci, oglasila se zabrinuta pevačica! (FOTO)

0
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže

Klipovi o slučaju Danke Ilić kruže mrežama, objave potresle poznatu folkerku!

Danas je tačno 100 dana od nestanka male Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora. Ovaj slučaj i dalje intrigira javnost kako njeno telo nije pronađeno, a sada se na društvenoj mreži Iks (Tviter) oglasila i pevačica Seka Aleksić.

Kako Aleksićeva kaže, na društvenoj mreži Tik-tok nailazila je na mnoge snimke o maloj Danki, te se zapitala sledeće:

Seka Aleksić, objava na društvenoj mreži Iks

– Na Tik-toku ima toliko klipova u vezi male Danke. Ljudi, šta je sa detetom – zapitala se Seka i dobila komentara zabrinutih korisnika ove društvene mreže koji su se zapitali isto.

Podsećanja radi, devojčica se igrala u dvorištu porodične kuće gde je bila sa majkom i bratom, ali je nestala u trenutku kada je majka davala vodu drugom detetu. Desetak dana trajala je opsežna pretraga terena oko mesta nestanka, ali je nakon toga ustanovljeno i objavljeno da je devojčica ubijena.

Za njeno ubistvo uhapšeni su radnici „Vodovoda Bor“ Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz mesta Luka. Srđan je od starta negirao učešće u zločinu, dok je Dejan Dragijević rekao da su je njih dvojica udarili službenim automobilom, a potom ju je on udavio u vozilu, a telo su bacili na deponiju. Nakon toga, Dragijević je navodno, uspomoć oca i brata, telo premestio na drugu lokaciju, ali ona još uvek nije otkrivena.

REPUBLIKA.RS

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime