MAJK TAJSON LUD ZA DELOM MLADOG UŽIČANINA! Ivan osvaja svet pirografijom, a sledeći na meti je SNUP DOG!

0

Slavni Amerikanac nije prva poznata ličnost koja na svom zidu drži drvenu sliku napravljenu u Užicu…

Kada je Užičanin, Ivan Đurić, pre tri godine odlučio da se bavi pirografijom i prvi put u ruke uzeo užareni predmet kojim crta po lipovoj dasci, nije ni sanjao da će jednog dana, njegovim majstorskim delom biti oduševljen i najbolji bokser svih vremena – Majk Tajson.

foto: RINA

“On mi je oduvek bio fascinantan lik. U slobodno vreme sam ga nacrtao i postavio rad na drustvene mreže. Vrlo brzo usledio je pohvalni komentar od izvesnog Nika Nelsona koji se predstavio kao bokserov prijatelj, a koji je ispod fotografije napisao da se Majku mnogo sviđa portret koji sam uradio”, započinje priču Ivan.

Nakon toga, ovaj umetnik, nije mogao sedeti miran, želeo je proveriti da li je taj čovek zaista Tajsonov prijatelj ili je u pitanju neka neslana šala.

foto: RINA

“Preko slika na fejsbuku i guglajući shvatio sam da je taj Nik zaista blizak sa Tajsonom i odlučio sam da okušam sreću. Ponudio sam mu da sliku pošaljem u Ameriku i pristali su, sa tim sto su tražili da docrtam još dva slova ” TR”, to sam uradio i pošiljka je otišla. Iako je adresa bila poprilično merodavna, ipak sam strepeo da li će moj rad zaista stići do Tajsona. Nakon 15 dana dobio sam fotografiju na kojoj Majk drži moju lipovu dasku i ostao sam bez teksta”, priča ovaj talentovani Užičanin za RINU.

foto: RINA

Međutim, slavni Amerikanac nije prva poznata ličnost koja na svom zidu drži drvenu sliku napravljenu u Užicu.

“Nacrtao sam Emira Kusturicu i odneo mu rad na Mećavnik. Poklon mu se izuzetno svideo, te ga je odmah okačio u svoju kolibu. Njegove pohvale su mi dale veliki elan za dalji rad”, rekao je Ivan koji je pre nekoliko dana novu sliku poslao ponovo preko okeana i to poznatom reperu Snoup Dogu.

foto: RINA

Ivan kaže da mu za jednu sliku A3 formata treba oko sedam dana. Najbolja za rad pokazala se lipova daska, koju vrlo teško nabavlja. Mušterije najčešće pronalazi preko društvenih mreža, a želje stranih i domaćih kupaca, kako kaže, mnogo se razlikuju.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime