MAJKU I ĆERKU IZ NOVOG SADA JE STANODAVAC IZBACIO NA ULICU: Čuveni fudbaler ispao junačina, OVO MU NEĆE ZABORAVITI

0

Tužnu priču video je fudbaler Kairata iz Kazahstana Rade Dugalić (27) i divnim gestom porodici obezbedio mir i sigurnoist

Priča koja je pre nekoliko dana potresla Srbiju dobila je srećan epilog.

Kada je majku i ćerku u Novom Sadu, stanodavac izbacio na ulicu u pomoć im je priskočila Združena Akcija “Za Krov nad Glavom”. Udruženje im je obezbedilo smeštaj za par dana, ali nisu mogle ni da sanjaju da će biti zbrinute u narednih šest meseci.

Njihovu tužnu priču video je fudbaler Kairata iz Kazahstana Rade Dugalić (27) i divnim gestom ovoj porodici obezbedio mir i sigurnoist.

Dobre vesti brzo putuju pa su stigle i do Fejsbuka.

– Sećate se priče o dve žene iz NS koje su stanodavci prošle nedelje izbacili na ulicu zbog neplaćena dva računa za informatiku. Nakon što im združena akcija za Krov nad glavom Novi Sad našla sobu u hostelu za par dana a mi smestili stvari i nameštaj u naš kampanjski magazin, ovu objavu kod mene na Fb je video Dugalić Rade, mladi fudbaler iz FC Kairat iz Kazahstana, rodom iz Niša. Javio mi se, spojio sam ga sa momcima iz Krov na Glavom i on je uplatio ženama smeštaj za narednih šest meseci. Društevene mreže, između ostalog postoje zbog ovakvih stvari, stoji u FB objavi na Roberta Čobana.

Podsećanja radi Radica Cvetanović (65) i njena ćerka Ivana Acevski (45) 1. juna su izbačene na ulicu iz stana gde su živele kao podstanarke u Novom Sadu. Gazdarica ih je oterala iz stana i izbacila sve njihove stvari na ulicu kada nisu mogle da isplate celu rentu, a nesrećne žene su tu provele noć dok im u pomoć nije preskočilo udruženje Združene akcije “Krov nad glavom”. Sada, zahvaljujući velikom srcu jednog mladića imaju gde da žive.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime