Marija Karan opasno isprozivala Srbe i Srbiju!

0

Glumica Marija Karan juče je napravila buru u domaćoj javnosti!

Zvezda hit film “Kad porastem biću kengur” juče se uključila u Jutarnji program Prve televizije, gde je pričala o predstojećim projektima u Americi, gde godinama živi i radi, a onda “kiksnula” kada je trebalo da odgovori na pitanje da li će raditi i u Srbiji.

Ona je voditelju Filipu Čukanoviću rekla:

“Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju Pet. Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene”, rekla je glumica, nakon čega su na društvenim mrežama usledeli negativni komentari na račun ove izjave.

Sada je ovu izjavu prokomentarisala i Zorica Marković i rekla: “Ko je, bre, ona da tako lupeta?! Ovo je strašno, što čujem od jedne, kao glumice. Rođena je ovde, pa se uključila da piški i kaki po Srbim. Šta će jadna, raspuštenica. Pokondirila se, digla nos. Stvarno, ne daj Bože da sam bila tu ja bih joj pljunula jednu šlajmaru u lice. Ja to, bre, ne mogu da razumem. Pun mi je ku*ac više takvih! Svi su oni, kao, iznad nas, a svi potiču iz Srbije. Dosta mi je ponižavanja Srba i Srbije. Ako smo toliko loši, neka onda idu u tri lepe i da ih više ne vidimo ovde”.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime