MATEJ NIJE U RECI Ovo su najnovije informacije, pretraga išla sve do Smedereva

0

Danas je osmi dan potrage za Matejem Perišem, momkom iz Splita koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

Matej je u glavni grad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavili doček Nove godine. Tokom noći izašao je iz kluba „Gotik“, snimljen je kako u majici trči ulicama prestonice, zaustavlja taksistu, a onda mu se gubi svaki trag.

Novinar TV Pink Mladen Mijatović večeras je u „Nacionalnom dnevniku“ rekao je da je potraga nastavljena jutros u 7 sati, a da Matej još uvek nije pronađen. Zvanično, njegovi prijatelji prijavili su nestanak i od tog momenta svi resursi MUP-a angažovani su kako bi mladić bio pronađen.
Danas se pretraživao Dunav, od ušća, nizvodno uz levu i desnu obalu Dunava i radila se pretraga preko teritorije Starog grada, Palilule, Grocke, pa sve do Smedereva. Rađena je i pretraga uz obalu koja obuhvata PU Pančevo, do granice PU Smederevo. Mateja nije u reci, dodao je Mijatović, kao i da su policajci kontrolisali priobalje.

Mijatović je rekao da, ukoliko se telo čovek nalazi u vodi, ispliva nakon 15 dana u prvom roku, ukoliko se prethodno nije negde zakačilo.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime