Miljana Kulić se vraća u ELITU?! (VIDEO)

0
Foto: Skrinsot Jutjub

Kulićeva pevala pesme, pa istakla da se vraća za sedam dana u Elitu

Bivša učesnica Elite Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija zbog nasilnog ponašanja prema bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici.

Ona je sada najavila svoj povratak na imanje u Šimanovcima.

Naime, nakon rijalitija Miljana je počela da peva po kafanama, a snimak se munjevitom brzinom širio društvenim mrežama. Tako je Miljana na snimku pevala pesme, a onda kada su je najavili, ona je odmah potom istakla da se u ,,Elitu“ vraća za tačno sedam dana.

– A uskoro u Eliti, vraćam se za 7 dana – najavila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je navodno roditeljima Mariji i Siniši Kulić saopštila da želi da ode sa svojim sinom preko da živi. Te da ne pokušavaju da je zadrže, pošto je donela konačnu odluku.

– Miljana je bila presrećna kada je ugledala svog sina Željka. Satima ga nije ispuštala iz krila, kao i svaka majka što bi uradila, budući da ga mesecima nije videla. Počela je da plače i odlučila da više ne može ovako da živi. Svi smo bili šokirani kada nam je rekla da planira da sa Željom ode iz Srbije – rekao je izvor blizak Kulićima i dodao da Miljana nije naglašavala gde tačno želi da ode, samo je rekla da mora da se skloni na neko vreme:

– Mi smo je pitali gde će da ode, međutim ona je rekla da ima u planu nešto i da jedva čeka da bude malo sama sa sinom. Marija sumnja da će da ode u Beč kod Zole, ali joj ona to neće dozvoliti, to jest neće dozvoliti da joj povede unuka. Međutim, Miljana je rekla da joj treba mir i da želi da bude daleko od svih i javnog života – otkrio je izvor za „Republiku“.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime