Miloš Jovanović, nova NADA Srbije mučene

0

Slikao se sa ersoft puškicom. Mora da je junak. Doduše, slikao se i sa dokazanim kriminalcima, ali to je bilo apolitično. Desničar, zaslužan za rascep desnice. Vlasnik najmanje jednog stana, a ima ih i više u BGH2O, to ćemo tek pročešljati. Domaćin, kućanik…

Obrazovan čovek, završio VSBO. (Visoke studije bezbednosti i odbrane) Voleo bih da išamaram Odbor koji je dozvolio pristup licu sa inostranim kontaktima. Da nije taj Odbor možda poguran od strane britanske MI6 ili možda od domaćih vucibatina poput gospodina sa slike dole, Stevana Agrinovskog, kontroverzni narko-diler? (intimno je druženje u pitanju bilo, nije antidržavno)

Da li je Кović doista pogodio profil Jovanovića?

Da li je moguće da čovek, nacionalista, zaštitnik Кosova i tradicionalista potpisuje pakt sa ljudima koji se Кosova odriču, na tradiciju i veru pljuju, podržavaju secesioniste, autonomaše i drugi, antidržavni ološ i sve u slavu toga:
DA DOBIJEMO BEOGRAD!

Pa, druže, ako se tvoje Srpstvo svelo na krug dvojke i Marinikine skute, onda to nije Srpstvo, već lični interes i nemoj nas ti braniti, kad te molim!
Boško Obradović ti zavidi na prevrtljivosti.
Bravo, momak! Uspeo si samog sebe da zatrpaš!

Autor: Teodora Ivanović

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime