Miloš Usković: Kako protiv Vučićevog režima pod Đilasovim pritiskom i etiketiranjima!?

0

Primetili ste i sigurno se pitate zasto gospodin Dragan godinama svakog ko se usudi da ga optuzi da je trojanski konj, etiketira kao izdajnika!? Takodje se pitate zasto napada @jeremic_vuk i NS, nakon sto ih tri godine uporno busi i rastura, a od danas i @SasaRadulovich i @BorisTadic58, koga pokusava da unisti citavu deceniju!? Naravno, nikada on licno, ali njegovi podanici, bas kao sto cesto umesto Vucica radi Brnabic.

Primetili ste takodje da svi mi koji se istinski borimo protiv Vucicevog rezima, da u toj borbi sve vreme moramo da se nosimo i sa Draganovim etiketama izdajnika i pretnjama da ce nas tim etiketiranjem medijski unistiti, kao i da nosimo teret njegovih pogubnih akcija, koje se onda pripisuju celoj opoziciji.

Pisem ovaj tekst zbog svih nas koji nemamo priliku da tu istinu objasnimo javnosti jer nemamo medije, portale i finansijska sredstva koja su njemu na raspolaganju i zbog toga sto zbog nacina na koji godinama preuzima medijski i finansijski opoziciju, svaki napor opozicije i gradjana u stvarnoj borbi protiv ovog zla je zavrsavao u propasti i nedorecenosti.

Verujem da je svima vama sasvim dovoljan i autokrata protiv kog se borimo, da bismo imali autokratu kao nezvanicno krunisanog lidera opozicije, koji van kamera i ociju javnosti “izbacuje iz opozicije“, preti i napada svakog ko se ne slaze sa njim, a onda pred javnoscu licemerno kritikuje druge za unutaropozicione napade, sve koje danas preko svojih izaslanika i medijskim uticajem oznacava kao izdajnike.

Borba protiv diktatora Vucica koji je poistovetio sebe i drzavu, tvrdeci da je svaki napad na njega napad na drzavu nam je dovoljna, ali eto i Dragan danas poistovecuje sebe sa opozicijom iz cega proizilazi da svako ko se ne slaze sa njim i ne podrzava njegove projekte radi za Vucica i protiv opozicije.

I na kraju, niko ne bi Dragana ni optuzivao, niti uopste pominjao, da odgovornost za sopstvena dela ne prebacuje preko svojih politickih i medijskih satelita na druge, jer da nije tako, danas ne bi Dragan uspostavljao kriterijume za ujedinjenje, koji samo dodatno razjedinjuju opoziciju, nego bi trazio tacke spajanja, a ne razdora. I niko ne osporava ni pravo na drugaciji put, ali je neposteno, kukavicki i vucicevski da za svoju ulogu trojanskog konja ne upire prstom u druge.

Svestan sam da cu nakon ovog teksta biti optuzen kao izdajnik i Vucicev saradnik, ali necu da ustuknem pred tim terorom stalne pretnje optuzbom za izdaju u kojoj godinama kao taoca drzi opoziciju. Uostalom, kako cemo se boriti protiv ovog rezima ako nemamo hrabrosti ni da kazemo ovu istinu o Draganu?

Zapamtite, nemamo vremena vise da se pretvaramo da nije ovako kako jeste, nadajuci se da mozda jednom nece biti.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime