MLADEN JE POSTAO VIRALAN ZBOG 1 LAPSUSA, A SINOĆ JE OPET ODUŠEVIO SRBE: Pazite šta se desilo u „Naslabijoj karici“

0
Foto: Printscreen/TV Prva

„Najveći uspeh u svojoj kviz karijeri (pored osvojene Slagalice i drugih pobeda) je valjda kad dočekaš da te stave i u pitanje (Rimputapa Č. Aka), i to još meni samome

Mladen Mitrović je oduševio kvizomane u još jednom kvizu, a sinoć su se u „Najslabijoj karici“ svi prisetili njegovog čuvenog lapsusa – produkcija zna šta radi!

Sinoć je u kvizu „Najslabija karika“ u kojem je pobednik odneo rekordnih 651.000 dinara gledaoce oduševio jedan od učesnika, Mladen Mitrović iz Smedereva, koji se ranije oprobao u kvizu „Put oko sveta“ i tokom učešća zadobio simpatije zaljubljenika u kvizove.

„Kako se zove aktuelni kontroverzni predsednik Nigerije?“, glasilo je pitanje voditeljke tada, na šta je Mladen kao iz topa odgovorio: „Rimputapa Čimbunabadežile Aka“ i oduševio kvizomane, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. Mladen je i sinoć oduševio gledaoce, ali isto tako i produkcija „Najslabije karike“ koja je, očigledno dobro upućena u istoriju takmičenja svojih takmičara, postavila Mladenu pitanje koje je bilo direktna asocijacija na njegov viralni odgovor. Ovo je i njemu bilo simpatično, a prepoznali su situaciju i ostali takmčari, pa su se jedva suzdržavali da se ne nasmeju kada je Nikola Kojo, voditelj kviza, pročitao pitanje.

Na Fejsbuku se nakon emitovanja epizode oglasio i Mladen Mitrović, koji nije krio sreću zbog onoga što se desilo.

„Najveći uspeh u svojoj kviz karijeri (pored osvojene Slagalice i drugih pobeda) je valjda kad dočekaš da te stave i u pitanje (Rimputapa Č. Aka), i to još meni samome. Hvala svima na porukama“, poručio je Mladen, sada već javna ličnost.

Mitrović se u finalnoj rundi borio sa Sanjom za 651.000 dinara i iz te runde je izašao kao najjača karika, a nakon pobede je izjavio: „Iskreno, zadovoljan sam. Ne samo time što sam pobedio, nego time što sam imao jedan netačan odgovor tokom emisije“.

(Espreso / Mondo)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime