MNOGI NISU PRIMETILI JOŠ JEDNU GREŠKU U „TOMI“: Nakon pesme Lepe Lukić, otkriveno i OVO!

0

Iako je film “Toma” Dragana Bjelogrlića oduševio publiku, koja je zbog nekih scena, bila i na ivici plača, u samom filmu potkrala se jedna greška o pesmi Lepe Lukić, a sada je otkriven i propust koji mnogi nisu primetili.

Naime, čuvena pesma Lepe Lukić “Srce je moje violina”, koju u filmu izvodi glumica Olivera Bacić, nije ni postojala u vreme dok je Toma Zdravković bio živ, te Lepa u stvarnom životu, tu pesmu nije mogla da peva na koncertnim turnejama u to vreme, kako je to u filmu predstavljeno.

Radi se o satu Tomine žene Goce, koji igra Sanja Marković, u svim scenama u Americi uvek stoji isto vreme na brojčaniku. Neko je očigledno zaboravio da u rekvizit stavi bateriju ili da ga navije.

Podsetimo, za propust vezan uz Lepinu pesmu “Srce je moje violina”, koja u to vreme nije snimljena, objašnjeno je da je završila na velikom platnu po želji reditelja Bjelogrlića, koji je izjavio da je to za njegovu dušu.

– Znam da je to greška – rekao je reditelj Lepoj Lukić nakon premijere.

Ovo nam je dan posle premijere filma, potvrdila i sama Lepa, koja nam je rekla da je na to bila ukazala i reditelju filma Draganu Bjelogrliću.

– Lepo je to što je pesma “Violina” u filmu, ali ona je kasnije izašla. Tada sam pevala po turnejama “Od izvora dva putića”. Kompozitor filma je znao za to, rekla sam im da je to greška, ali je Bjelogrlić insistirao da ta pesma bude izvedena u filmu za njegovu dušu – rekla je tom prilikom Lepa medije.

Izvor;: Republika

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime