MONSTRUM IZ RIPNJA HTEO DA UBIJE JOŠ JEDNO DETE?! Evo gde se dete sakrilo

0
Foto: Screenshot Youtube

Gledala majku i babu kako leže u krvi posle jezivog napada. Reč je o desetogodišnjem detetu, koje je i samo bilo u opasnosti od pomahnitalog Stojana, kome je, nakon što je uhapšen, određeno 48-časovno zadržavanje

BEOGRAD – Mlađa sestra N. P. (16), koju je u ponedeljak, kako se sumnja, u Ripnju ubio Stojan Ilić (38), ispričala je kako se strašni zločin odvio, saznaje se iz istrage.

Reč je o desetogodišnjem detetu, koje je i samo bilo u opasnosti od pomahnitalog Stojana, kome je, nakon što je uhapšen, određeno 48-časovno zadržavanje.

Devojčica je navela kako je ubica N. P. pokušao i njoj da naudi, te da je hteo da je udari, ali da je pobegla. Navodila je i da se za pomoć obraćala babi, za koju se kasnije ispostavilo da je ranjena u krvavom piru.

Opisivala je kako je videla majku i babu, obe umazane krvlju, te da je Hitna pomoć odvezla njih dve i ujaka.

Navela je i da su srele brata, koji se uputio kući, te da su ga dozivali kako bi ga spasili od eventualnog napada. Potom su, dodala je, pozvali i policiju. Nezvanično se saznaje i da je Stojan I. upao u dvorište dok su se deca igrala, te da je prvo sekirom ubo ujaka, posle čega su se deca sakrila pod krevet, piše Telegraf.

Komšije kažu da je Stojan i ranije bio nasilan

O Stojanu komšije nemaju reči hvale. Kako je jedna komšinica rekla , osumnjičeni Stojan je i ranije bio nasilan, te da je pretio da će da digne ruku na sebe. Takođe dodaje da je „odlazio kod vračara“, kao i da se umivao „grobljanskom vodom“.

„Rekao je da će da me vozi, a videlo mu se po očima da je skrenuo. Pitao je za mog sina, ja sam rekla da nam ne ide u kuću. Sa tom devojkom se spremao da idu da pazare. Lepa kao lutka. Šta su posle radili, ja ne znam. Da sam ostala tamo, možda bi i mene ubio. Bio je nasilan, a stalno je kukao da hoće da se obesi. Bili su kućni prijatelji, dobro su se slagali. Ne znam da li su imali neke probleme, ne znam kako se ovo desilo. Ta deca su odrastala kod mene u kući“, kaže komšinica. Ona dodaje i da osumnjičeni Stojan ima ženu i odraslu ćerku.

„Nudio je grobljansku vodu ovde po selu, išao je kod vračara. Umivao se tom vodom. Više puta smo mu govorili da ide na lečenje“, kaže komšinica. Kako kaže videla je crni auto, ali ga nije prepoznala.

Baba i ujak devojčice N. P. (16) koju je kako se sumnja juče ubio Stojan Ilić (38) iz Ripnja, su pušteni kući dok je njena majka zadržana u bolnici.

Kako navode, devojčicin ujak od 30 godina ima ubod u levo rame, i on je pušten kući. Izvor navodi i da je njena baba (56) puštena kući, a ona ima posekotinu na desnoj slepoočnici. Majka (35) N.P, ima ubod u levu lopaticu i ona je zdržana u bolnici.

Kako je počeo krvavi pir

Krvavi pir dogodio se juče u Ripnju. Stojan je prvo kako se sumnja ubio devojčicu, a zatim je uleteo u njenu kuću i napao njenu porodicu.

Devojčica N. P. (16), preminula je juče u Ripnju nakon što ju je, kako se sumnja, nožem napao Stojan I. (38), zadobila je ubodne rane u predelu vrata i stomaka. Osumnjičeni je pre ubistva, kako se veruje, devojčicu silovao. On se tereti i da je nožem naneo teške telesne povrede majci, baki i ujaku nesrećne devojčice. Telo devojčice pronađeno je na oko kilometar od kuće u kojoj je živela sa porodicom, a motiv za napad i dalje nije poznat.

Rođaci i komšije ubijene devojčice kažu da se Stojan ponašao čudno, ali da ništa nije slutilo na tragediju. Prema navodima tetke majke N. P. Stojan se njoj ranije žalio na probleme i govorio joj kako obilazi manastire i vračare.

– Žalio se i meni koliko puta da ima probleme. Da ne zna šta da radi, da ide po manastirima, po vračarama… To je meni lično rekao. Ja sam ga savetovala, dala sam mu dobar savet, da se mane toga – rekla je rođaka. Ona je istakla i da je Stojan sa porodicom ubijene N. P. do tada „živeo u miru“.

Slagali su se, pili su kafu zajedno, družili su se… Dolazio je tu stalno, i on i sva braća njegova, družili su se svi. To niko nije mogao da pretpostavi – kazala je u suzama naša sagovornica.

Brat ubijene N. P. rekao je danas da osumnjičeni Stojan „nije bio sav svoj“.

– Komšija Stojan je bio lud. Njega treba streljati. Ubio mi je sestru Nenu, bila je lepa kao lutka – rekao je neutešan brat ubijene devojčice.

Podsetimo, nakon krvavog pira Stojan se bio dao u beg, ali je policija uspela da ga locira i savlada. Njemu je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Telo ubijene devojčice poslato je na obdukciju.

„Ponašao se čudno“

Braća osumnjičenog Stojana rekla su da se njihov brat u zadnje vreme ponašao čudno i, kako oni kažu, poslednja tri dana je bio tu kod te porodice sa kojom se družio.

– Nije davao nikakav nagoveštaj da će to da uradi, ali je bio je čudan u zadnje vreme. Ja sam bio na poslu kada se sve desilo, meni je kolega javio. Sa napadnutom porodicom smo bili u okej odnosu. Stojan se družio sa tom porodicom, družio se sa njegovim bratom, bio je tu zadnja tri dana – rekla su braća osumnjičenog Jovan i Dušan.

Kurir.rs/Telegraf

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime