MORA NOĆNA ŠETNJA, PA ČAK I AKO JE VODA DO KUKOVA! Beograđani se prošetali JEZEROM NA ULICAMA PRESTONICE (VIDEO)

0

Što bi se reklo, zdravlje je najvažnije!

Stravično nevreme pogodilo je večeras čitavu Srbiju, a oluji nije uspeo da pobegne glavni grad, koji je čitav pod vodom. Struje nema u nekim delovima grada, ali zato vode ima svuda.

Najnoviji snimci sa društvenih mreža pokazuju da je u nekim delovima prestonice voda čak do kukova, a da su automobili potopljeni gotovo do krovova.

@mrgabg

♬ original sound – Slobodan Mrgic

Ipak, iako je sitaucija u kojoj se Beograđani trenutno nalaze veoma izazovna, neki ljudi su ipak odlučili da nevreme neće pokvariti njihovu večernju rutinu, te su izašli da ispoštuju svoju noćnu šetnju.

Naoružani kišobranima, kako bi se zaštitili od kiše, normalno, neki Beograđani izašli su na ulice i prizor rešili da podele sa ostatkom Srbije.

@mrgabg

♬ original sound – Slobodan Mrgic

Nevreme je stalo, posledice su više nego očigledne. Kako se na snimku vidi, radnje su potpuno potopljene, a šteta je gotovo totalna.

Na jednom snimu se čak videlo kako plutajući kontejner juri automobil na Vidikovcu, a voda izbija iz kanalizacionih otvora u vidu gejzira.

Iako je u poslednjih pola sata bilo mirno, gromovi ponovo tutnje nad Beogradom, te nije isključivo da prestonicu večeras čeka još jedan talas kiše.

@mrgabg

♬ original sound – Slobodan Mrgic

Da stvar bude gora, RHMZ je upalio meteoalarm i za sutra, te nas i za manje od 24 časa može zadesiti slična nepogoda, tako da, narode, nek ti je Bog u pomoći.

Republika.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime