MUŠKARAC PREKO NOĆI POSTAO ZVEZDA DRUŠTVENIH MREŽA Objavljen snimak svadbe u Novom Pazaru, sve oči uprte samo u njega (VIDEO)

0
Foto: Printscreen/Instagram

Tradicionalne svadbe u Novom Pazaru, poznate po svojoj statičnosti i ustaljenim običajima, nedavno su dobile neočekivani zaokret zahvaljujući jednom plesaču.

Video snimak, koji je brzo postao viralan nakon što je objavljen na Instagram stranici, prikazuje muškarca kako igra dinamično i na način koji se smatra neobičnim za tradicionalno sandžačko svadbeno ponašanje.

Uobičajeno, na svadbama u Novom Pazaru, devojke i udate žene uživaju u igri ustaljenih kola, dok muškarci većinom sede i razgovaraju. Međutim, ovaj video donosi svežu perspektivu i pokazuje kako tradicija može biti reinterpretirana i obogaćena novim elementima.

Na snimku se vidi muškarac srednjih godina kako se predaje ritmu muzike, pokazujući impresivnu agilnost i energiju. Njegov ples je pun života, što je privuklo pažnju i izazvalo oduševljenje kako među prisutnima na svadbi, tako i među korisnicima društvenih mreža.

Reakcije na video su različite. Dok neki hvale muškarca zbog njegove slobode izražavanja, drugi smatraju da njegov ples odstupa od uobičajenih normi i protokola svadbenih svečanosti u Sandžaku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SANDžAK⚜ BOSNA⚜???????? BOŠNJACI⚜☪ (@ilovesandzak)

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime