NA NJEGOVO IME OD DRŽAVE UZELI 3 MILIONA DINARA! Miloljub iz Gornjeg Milanovca izdržava 6 ukućana, NE ZNA ŠTA ĆE OD OČAJA

0

Gornjomilanovčanin Miloljub Bralović koji zajedno sa svojom porodicom već godinama živi od stočarstva, izgubio je pravo na subvencije države u naredne tri godine, a sve zbog nepoznatih ljudi koji su u njegovo ime aplicirali za određene benefite.

Čitava situacija napravila je problem porodici Bralović koja se sada nalazi u veoma nezavidnoj situaciji.

Ekipa Kurir TV posetila je ovog poljoprivrednika, koji je preneo gledaocima šta se desilo.

Za sve je saznao tek nakon što mu je na vrata zakucala insprektorka.

– Rekao sam, šta je u pitanju, je l’ su u pitanju krave? Ne, kaže, gospodine, vi ste podneli zahtev za pet plastenika dužine 30 metara, širine 9 metara. Ja sam pogledao u nju, rekao da ništa nisam podneo, niti potpisao, ona je sela za sto izvadila neku fasciklu, sama pogledala moju ličnu kartu i sama zaključila da to nije moj potpis, i pokazala mi dalje:

– Zatim je počela dalje da čita – 20. aprila sa tvog namenskog računa – kaže- si prebacio sa svog računa 3,5 miliona dinara na jednu firmu u Beogradu. Slušaj gospođo – nastavio je priču Bralović – ja nikad na svom računu nisam imao tu svotu novca! – rekao je.

Zbog nečijeg bezobrazluka ovaj vredni domaćin skinut je sa liste aktivnih stočara i time mu je napravljena ogromna šteta. Sve ono za šta je on, zapravo, aplicirao sada je nemoguće dobiti.

– Odmah posle toga dobijam rešenje da se odbija zahtev za 15 umatičenih krava i da nemam nikakva prava. Država je davala neke subvencije za kukuruz, ni to nisam mogao da ostvarim jer je trebala potrde o aktivnom statusu ne starija od 20 dana.

Ova sedmočlana porodica trenutno je bez ikakvog rešenja i nadaju se da će im država nekako pomoći.

– Kada sam odnomad dobio rešenje o pasivnom statusu, uhvatila me je panika. Tek onda sam video da je ovo veliki problem, ako niko ništa ne može da nam pomogne. Ako budemo morali ovo da batalimo i da rasprodamo, ne znam šta ćemo, da oni idu negde da se zaposle – zabrinut je ovaj domaćin.

Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime