NAČELNIK PSIHIJATRIJE POZIRAO NAORUŽAN DO ZUBA, SLIKE OBIŠLE SRBIJU: Reagovala Danica Grujičić (FOTO)

0
Foto: Printscreen/facebook

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem

Fotografije koje je načelnik leskovačke psihijatrije sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su jutros Srbiju i pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.

foto: Printscreen/facebook

„Pitate se i dalje – zašto?“, samo je jedan od komentara koji upućuje na navodne razloge i uzroke dva masakra koji su prethodnih dana zavili Srbiju ucrno.

“Obaviću razgovor sa doktorom u ponedeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala pre par sati. U ponedeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje”, kazao je za Kurir direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

On navodi da je on jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan lekar.

Izvor: Espreso, Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime