Nadal: Srbi ne znaju da se ponašaju na teniskim mečevima i nemaju poštovanja! A onda je usledio odgovor Srba

0
Foto: EPA/MARK EVANS

Španski teniser Rafael Nadal posle poraza od Novaka Đokovića govorio je o navijačima i tom prilkom rekao da „ponekad dolaze na tribine sa mnogo više supstanci u sebi nego što bi trebalo“.

Prvi reket sveta je još jednom izgubio od Đokovića, zatim na konferenciji istakao da tenis nije fudbal i da bi navijači trebalo da imaju više poštovanja, da bi posle svega uputio velike uvrede na račun srpske publike.

„Ja sam već doživeo neke epizode sa nekim od tih navijača, navijača koji nisu iz Australije. Ponekad dolaze na tribine sa mnogo više supstanci u sebi nego što bi trebalo. I ne razumeju se mnogo u ovaj sport. Volim to što pružaju podršku svojoj zemlji, ali nekada morate da poštujete i protivničkog igrača“, rekao je Nadal aludirajući na srpske navijače u Sidneju koji su tokom finalnog meča pružali sjajnu podršku Novaku.

Međutim, ni navjači Srbije mu nisu ostali dužni na ovu skandaloznu izjavu, te su ga podsetili na tretman španskih navijača prema Novaku, ali i na još neke stvari koji oni dobro pamte.

FOTO: PRITNSCREEN

(Kurir sport)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime