Našoj glumici verenik PUCAO u glavu, pa se ubio: Evo kako izgleda posle HORORA koji je preživela (FOTO)

0

„Uopšte se ne osvrćem na te stvari“

Srpska glumica, Ivana Panzalović, 2017. godine doživela je nezapamćenu tragediju, kada joj je verenik pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

Teško ranjena, prevezena je u bolnicu gde je usledila višečasovna operacija, ali je na svu sreću preživela i uspela da se oporavi, a sudeći po fotografijama koje objavulje na društvenim mrežama, Ivana izgleda srećno i ispunjeno.

Atraktivna glumica, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa svakodnevno imamo priliku da je vidimo u raznim izdanjima.

Ivana, koju javnost najviše pamti po ulozi nastavnice u serijalu “Kursadžije”, a u seriji “Igra sudbine” igra lik Sare Berger. Upravo joj je bogato iskustvo sa psihijatrima koji su joj stručno pomogli da se izbori sa posledicama ove tragedije bilo od koristi u kreiranju samog lika, budući da glumi Lukinog psihijatra u pomenutoj seriji.

sada živi punim plućima i pokušava da zaboravi na jezivu situaciju koju je doživela pre pet godina.

– Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost – izjavila je Ivana domaćim medijima.

Izvor: Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime