NEĆE NAUDITI NIJEDNOM ČOVEKU Dragan tvrdi da ga na Rtnju posećuju vanzemaljci, evo šta mu otkrivaju!

0
Foto: Alo/ Ilustracija

Dragan Milenović Šou, zanimanje estradnog menadžera i producenta zamenio je traganjem za istinom o vanzemaljskom životu na obroncima mistične planine Rtanj.

On tvrdi da ga vanzemaljci posećuju i da mu prilikom susreta otkrivaju brojne tajne.

“Ovde sam prvi put sreo i slikao te kugle, a posle nekoliko godina i susreo prve visokofrekventne energije ili vanzemaljce. Oko pola 11 uveče, dok sam bio u kući mi se dogodio prvi susret, to su bila dva savršena bića od dva i po do tri i po metara. Nakon svih tih susreta, a oko pola četiri sam bio sasvim drugačiji čovek”, navodi Milenović za medije.
Dragan kaže da su ovi heruvimi, bogovi ustvari, prelepi i predivni.

“Odela su im bila od aluminijuma, srebrne boje uz telo. Vanzemaljci nisu roboti, oni su dvopolna bića, ljubav vode drugačije. Prolaze jedni kroz druge, nemaju matericu”, pojasnio je Šou i dodao da su prilikom susreta oni dominantniji nad njim, da više govore oni nego on.

“Ništa nisu tražili od mene, oni biraju svoje saradnike na zemlji. Nijedan od njih nije vezan za materijalno, njihove kuće su savršene, oni neće nauditi nijednom zemljaninu iako mogu da usisaju u svoju letilicu 150.000 ljudi. Gde su Inke, gde su Maje?”, zagonetno pita Dragan Milenović Šou i odbija da odgovori šta njegovi posetioci zapravo rade na Rtnju.

Alo.rs/Mediji

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime