NEVIĐENA DRAMA U ISTRI: Nemica vozila u suprotnom smeru, htela da pregazi policajca, on pucao! Evo gde je na kraju završila

0
Ilustracija, Foto: Profimedia

Nemačka državljanka vozila je na istarskom ipsilonu „mercedes“ u suprotnom smeru i tom prilikom oštetila tri vozila i pokušala da pregazi policajca pa je završila na psihijatriji, saopštila je istarska policija.

Kako se precizira, policija je u utorak u 22.20 sati primila dojavu da se „mercedes“ austrijskih registarskih oznaka kreće u suprotnom smeru na deonici istarskog ipsilona Medaki-Baderna u smeru Umaga.

Budući da je pretila opasnost da će takvom vožnjom ugroziti druge učesnike u saobraćaju, istarski ipsilon zatvoren je za saobraćaj, a policijski službenici odmah su krenuli u poteru.

Nakon što je stigla na naplatnu stanicu Umag, žena je „mercedesom“ najpre udarila u automobil koji je stajao u koloni i u policijsko vozilo, a zatim je naglo krenula prema policijskom službeniku pokušavajući da ga pregazi.

Policajac je bio prisiljen da upotrebi vatreno oružje i ispali hice u gume automobila. Bez obzira na to, „mercedes“ je nastavio da se kreće velikom brzinom, ponovo suprotnim smerom, ovog puta ka Puli, zbog čega su policajci nastavili poteru.

Nakon odmorišta Bala, sustigli su automobil, a žena je udarila u zadnji deo policijskog vozila i zaustavila se.

Utvrđeno je da je reč o nemačkoj državljanki (62) koju su policijski službenici priveli uz upotrebu sredstava prisile, nakon čega je smeštena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Niko nije povređen. Na mestu događaja obavljen je uviđaj, a nad nemačkom državljankom sprovešće se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je obesnom vožnjom dovela u opasnost druge učesnike u saobraćaju, da je oštetila tri vozila i pokušala da pregazi policajca.

Kurir.rs/Tanjug

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime