NIJE SMEO DA IGNORIŠE NAŠA PISMA: Naslednicima Tarabića odavno poznato ko će biti novi predsednik Amerike! KREMNA UVEK PRVA ZNA

0
Foto: Shutterstock

Oduvek su Кremanci proricali budućnost i to ne samo Srbije – već i sveta.

Tako već nekoliko dana tvrde, uprkos tome što mnogi Srbi navijaju za Donalda Trampa, da će izbore u Americi dobiti Džo Bajden!

Dragan Pjević, koji u čuvenom selu Mitra Tarabića i dalje neguje kuću posvećenu velikim prorocima, kaže da je već pre mesec dana znao da će Tramp izgubiti izbore.

– Odluka je u buretu, a u buretu nije Trampova slika već Bajdenova. Kremansko nebo nikad nije grešilo. Bajden je bez sumnje novi predsednik Amerike i pobediće Trampa. Prošle godine sam kazao da će onaj ko se bude bar malo oslonio na Кremnu dugo vladati. Tramp to nije učinio ni malo, ignorisao je naša pisma i podcenio je otvoreno nebo nad Tarom. Može nekom da bude žao ili ne, ali mi smo ubeđeni, Tramp više neće biti predsednik Amerike – tvrdi Pjević.

Inače, Кremna se proslavila mnogim proročanstvima, kao što su propast dinastije Obrenovića, dolazak “crvenog cara” Josipa Broza Tita, kraj komunizma…

– Slao sam pisma Trampu i njegovoj supruzi dva puta, ambasadorima (Kajlu) Skotu i (Entoniju) Godfriju. Svi su nas ignorisali. Znao sam da će ovako da prođu – kazao je čuvar Кremanskog ognjišta.

Pjević kaže da je Кremna učinila da na vlast dođu Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Vojislav Кoštunica, ali niko se Кremni nije odužio.

I svi su otišli u istoriju.

Kurir.rs/Glas Zapadne Srbije

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime