NOVA ČUDA SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Lekari su mu dali 1% šanse da preživi operaciju, ali ČUDO se desilo…

0

Dvadesetdevetogodišnji Petar, iz Podgorice, otac dvoje djece, došao je u Manastir Ostrog kod Sv. Vasilija Ostroškog da bi se Svecu zahvalio za izlječenje od bolesti smrtonosne gojaznosti:

Petar svjedoči: „Imao sam 275 kilograma. Nisam mogao da dišem od debljine. Ljekari su me poslali u Beograd na Institut za endokrinologiju. Tamo su mi rekli: ,Sinko, možeš da živiš još dan, dva ili pet, a najduže dva mjeseca, jer ti je poremećen priliv kiseonika u mozak i srce, nalaziš se u predinfarktnom stanju, a preti ti i moždani udar’. Pritisak mi je bio tada 200 sa 120…

http://SRBIJA HITNO REAGOVALA: Izjava ambasadora Izraela svojevrsan bezobrazluk

Ljekari su mi predložili operaciju. Operisan sam u Kliničkom centru Bežanijska Kosa. Ljekar dr prof. Tomislav Ranćelović mi je rekao da su mi šanse da preživim samo 1 %, pa šta mi Bog da. Verovao sam u Boga. Sve vreme sam imao sa sobom osveštanu vodu iz Ostroga i pio je, mazao sam se ostroškim osveštanim uljem, garderoba mi je bila osveštana, krstić mi je bio osveštan na dan operacije.

Operacija je trajala osam i po časova. Niko nije vjerovao da operacija može da uspe. Želudac mi je bio skraćen i smanjen sa 5 litara na 300 mililitara.

Smršao sam 32 kilograma poslije operacije, a nakon toga sam nastavio da mršavim po jedan kilogram dnevno. Ljekari mi garantuju da ću za godinu dana uspeti da svoju težinu svedem na 100 kilograma”.

Izvor: mojkutak.ovh

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime