NOVE PRETNJE IZ PRIŠTINE Maskirne uniforme, povezi preko lica, automatske puške i simboli terorista

0
Foto: KPS

Pripadnici Specijalne interventne jedinice tzv.kosovske policije pozirali su naoružani ispred amblema UČK (teroristička OVK).

Na fotografiji se vide pripadnici te jedinice kako u maskiranoj uniformi, sa povezima preko lica drže automatske puške i stoje ispred amblema UČK (teroristička OVK), a na glavama nose keče – tradicionalne albanske kape.

Prema pisanju albanskog portala Gazete ekspres oni su se tako slikali povodom Dana zastave kojim se u Albaniji proslavlja nezavisnost te zemlje.

Ovaj portal je naveo da su pripadnici te jedinice bili angažovani u poslednjim dešavanjima na severu pokrajine, u selu Banjska.

Podsetimo, Alo! je juče pisao i da je lažni premijer Aljbin Kurti proslavio dan tzv. KBS uz obeležja terorističke OVK i „velike Albanije“.

On je zajedno sa Vjosom Osmani posetio pripadnike tzv. KBS u kasarni „Adem Jašari“ gde je rekao da su „oni naslednici OVK“.

Da skandal bude još veći, prištinski tzv. vojnici nosili su mape „velike Albanije“ na kojima je pisalo „ponosni smo na tebe“ i „nekad UČK, danas KBS“.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime