NOVI SKANDAL U FSS

0
Foto: Skrinšot Jutjub

Kako se delio novac u FSS?

Branislav Nedimović, potpredsednik FSS potvrdio je da napušta poziciju kao moralni čin, a Telegraf donosi informacije o tome kako se vršila raspodela novca.

– Samo od premija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru Šurbatović, Bjeković i Dika Stojanović su dobili 340.000 evra. Tada je Šurbatović kroz pritiske na medije uspeo da zataška aferu da je dobio tri puta veći novac od novca za plasman u Katar od fudbalera, a nije prošao loše ni od premija za plasman na EURO. Novac koji je FSS dobio za plasman na EP je manji u odnosu na plasman na Mundijal, ali pa su i premije bile manje. Kako Telegraf saznaje, premije za Šurbatovića, Bjekovića i Diku Stojanovića su iznosile 100.000 evra – piše ovaj portal.

Dodaje se da je direktor reprezentacije Miroslav Tanjga dobio 50.000 evra, verovatno jer je na toj poziciji tek godinu dana.

– Finansijska direktorka FSS, „desna ruka“ Jovana Šurbatovića, dobila je 45.000 evra od plasmana fudbalera na EP. Ironija je da oni koji su sve i zaslužili – fudbaleri, nisu faktički uzeli ni dinar. Prema informacijama Telegrafa, fudbalerima su na ime premija odredili od 100.000 evra, pa naniže u odnosu na to koliki je ko doprinos imao od igrača – navodi se u tekstu Telegrafa.

Izvor: sport.alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime