OGLASIO SE JOVICA KOJEG SU PREVARILI ALBANKA I PROVODADŽIJA: Setno je izustio samo JEDNO (FOTO)

0
Foto: Printscreen/Youtube/Kamerom po Srbiji

Žena u kući ne bi morala da radi sve sama.

Jovica Kričak (43) iz sela Žunja, kod Brusa, želeo je da pronađe ljubav svog života, oženi se i osnuje porodicu, međutim, sada je vidno razočaran jer ga je prevario jedan provodadžija u maju prošle godine.

Naime, kako smo već pisali, Joca je želeo da se oženi ali kako nijedna devojka nije htela da se uda na selo, porodica Kričak se odlučila da pozove provodadžiju. Njegova majka Božurka ispričala je u maju prošle godine da se Albanka jednog dana samo pokupila i otišla, te da sumnja da je imala dogovor sa provodadžijom iz Srbije i da su verovatno podelili pare.

Kako je prošlo skoro godinu dana od tada, pozvali su Jovicu da provere šta se dalje dešavalo, kao i da li je konačno našao ljubav svog života.Međutim, ono što smo čuli jeste veliko razočarenje u njegovom glasu i samo jedna želja.

– Čuvam ovce. Tačno je da su me prevarili. Ona je sada valjda u Valjevu. Uzeli su pare i nestali. Ženu posle nisam ni tražio. Nemam više volje, svaka sledeća je sve gora. Sve su otišle u grad, mislim se kako dalje. Nijedna neće na selo – priča Jovica za Kurir razočaranim glasom.

Ovaj skromni čovek želi samo nekog pored sebe sa kim će da osnuje porodicu.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/KAMEROM PO SRBIJI

– Tražim normalnu ženu za porodicu. Da se slažemo, poštujemo, da se pitamo zajedno, jedno dete barem da imamo – kaže on za Kurir.

Kako dalje setno priča, žena u kući ne bi morala da radi sve sama.

– Radila bi samo oko kuće i samo ono što može. Ništa preterano, tu je i moja majka, ne bi morala sama da radi. Nju ne bi čekao težak posao, ništa naročito. Eto, malo oko kuće da pomogne.

Na pitanje da li i dalje traži Albanku, Jovica kaže da ništa nije isključeno.

– Kad nemam nikog svog… Samo bih da imam nekog pored sebe, nekog u koga ću da imam poverenja, da nisam sam – rekao je Jovica za Kurir.

Izvor: Espreso, Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime