OKO SOKOLOVO OD DANAS KAŽNJAVA: Uvedena još jedna kazna od 10.000 dinara, a sve stiže na kućnu adresu

0

Od danas, svako vozilo koje je ostavljeno nebezbedno i ometa redovan saobraćaj u Beogradu u okviru sistema „Oko sokolovo“ biće zabeleženo i biće poslato obaveštenje vozačima sa uputstvom za uplatu prekršaja, izjavio je danas gradski sekretar za poslove komunalne milicije Ivan Divac.

„U proseku, na dnevnom nivou uočeno je između 1.200 do 1.300 vozila u 93 centralne ulice kojima se kretalo vozilo sa sistemom ‘Oko sokolovo’, a od danas ćemo imati preciznije podatke jer počinje slanje obaveštenja o zatečenim vozilima sa uputstvom kako da se uplati prekršajni nalog“, rekao je Divac za TV Prva.

On je podsetio da ovaj sistem pokriva 93 gradske ulice čiji je spisak istaknut na sajtu Grada Beograda, ali i da je svaka pojedinačna ulica označena posebnim znakom.

Dodao je da i pored ulica koje su u sistemu „Oko sokolovo”, patrole Komunalne milicije rade svoj posao u celom gradu i sve što ometa redovno obavljanje saobraćaja biće sankcionisano.

Divac je podsetio da se kazne kreću u rasponu od 5.000 do 25.000 dinara, u zavisnosti od toga gde je vozilo uočeno, a uvedena je i nova kazna od 10.000 dinara za parkiranje na kolovozu u ulicama kojima se odvija javni prevoz.

(Kurir.rs/TV Prva)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime