OKRŠAJ DR KONA I PALME: Pozdrav za gospodina! Nisam toliko strašan da bi me se plašio, ma!… Doktor odgovorio na Fejsu

0
Predrag Kon, Foto: Printscreen youtube

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon reagovao je na izjavu predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da je „počeo da se plaši“ dr Kona.

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i poslanik u Skupštini Srbije, pozvao je vodeće lekare, koji rukovode borbom protiv epidemije koronavirusom da se „povuku iz javnosti i ostave građene na miru“.

Marković je posebno pomenio epidemiologa Predraga Kona za koga je rekao da „uvek kada upali televizor, Kon je na nekom od programa“.

„Doktor Kon, svaka mu čast, ali kad god upalim neki kanal tu je doktor Kon. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu jer su pričali da će kad dođe leto nestati virus zbog visokih temperatura“ ocenio je Marković u obraćanju tokom skupštinske sednice i dodao da je „počeo da se plaši dr Kona“.

Dr Kon je reagovao na jučerašnju izjavu predsednika Jedinstvene Srbije i napisao mu kratko na Fejsbuku:

„Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko „strašan“ da bi me se plašio… Virus, međutim, zaslužuje respekt… Ma i njega se ne treba plašiti. Samo poštovati mere!“, napisao je doktor Kon na svom Fejsbuk profilu.

Mondo

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime