“OPA! VREMENA SE MENJAJU!” Pogledajte vozilo u kojem je novi premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić došao na posao prvi radni dan (FOTO)

0
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/YouTube

Svi iznenađeni

Novi predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić došao je prvi radni dan na posao taksijem.

Fotografija Krivokapića kako izlazi iz taksija privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, a komentari poput onih “Vremena se menjaju” ili “Gospodin bez kompleksa” bili su samo neki od mnogih.

Da li je reč samo o dobrom marketinškom triku ili je Krivokapić započeo suštinske promene u Crnoj Gori, ostaje nam da vidimo.

Prema onom u šta smo imali prilike da se uverimo do sad, nova vlada je na staklenim nogama i trpi udare čak i od većine koja je podržava u parlamentu, ali i od Milovog DPS-a koji je volšebno ostao bez većine sa samo jednim glasom manje, iako su 30 godina suvereno vladali, potkupljujući i šta su hteli i šta nisu.

Mnogi sa pravom postavljaju pitanje da li je došlo do taktičkog povlačenja DPS-a i promene vlasti pod komandom stranog faktora ili je u Crnoj Gori iznenada nastupila demokratija.

 

Podsetimo, Skupština Crne Gore izglasala je novu Vladu na čelu sa predsednikom Zdravkom Krivokapićem i potpredsednikom Dritanom Abazovićem u petak čime je vladavina DPS-a okončana posle 30 godina.

Glasalo je ukupno 70 poslanika, od čega 41 za, 28 je bilo protiv, i jedan poslanik je bio uzdržan.

Nakon glasanja Krivokapić je položio zakletvu, što su posle njega učinili i drugi članovi Vlade.

Poslanici DF su glasali za novu Vladu, kao što su i obećali, iako su u toku zasedanja kritikovali mandatara Krivokapića.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime