OPŠTI HAOS U ČAČKU I NOVOM SADU! POLICIJA NA NOGAMA

0

U osnovnim školama na teritoriji Novog Sada i Čačka stigle su anonimne prijave o postavljenim bombama u tim obrazovnim institucijama

Kako je za „Blic“ potvrdio izvor iz novosadske policije, za sada su evakuisane osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“, „Kosta Trifković“, „Sonja Marinković“, „Dušan Radović“, „Aleksa Šantić“, „Ivan Gundulić“ i „Žarko Zrenjanin“.

Pripadnici Specijalne jedinice za razminiranje novosadske policije su na terenu i vrše pretragu prostorija u pomenutim škola.

U jutarnjim časovima stigla je dojava o postavljenoj bombi u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. Ta vest uznemirila je ne samo učenike već i zaposlene u ovoj obrazovnoj ustanovi.

– Na samom početku prvog časa rekli su nam zaposleni da napustimo klupe i izađemo iz učionica. Cela škola izašla je van školskog kruga dok nije stigla policija. Samo se prvi čas nije održao – kazao je Nenad K. koji pohađa ovu školu.

Na lice mesta stigli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su pretražili prostorije i ustanovili da se radi o lažnoj dojavi.

Ubrzo je nakon uviđaja nastava u ovoj školi nastavljena.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime