OTKRIVENO ZAŠTO JE UROŠ B. POBIO POZNANIKE! Ima veze sa K.K dečakom ubicom sa Vračara

0
Foto: Printskrin

Drugi po redu masakr u samo 48 sati pogodio je u četvrtak kasno uveče celu Srbiju. Uroš Blažić (20) pucao je na više i usmrtio 8 mladih osoba. Najstarija žrtva pomahnitalog Uroša imala je 25, dok je najmlađa imala samo 15. U krvavom piru je ranjeno 14 osoba.

Kako se sumnja Uroš Blažić je 4. maja, nešto pre 23 sata, došao u selo Dubona kod Mladenovca. Izlazi iz automobila kako bi kupio cigarete, a potom prilazi mladićima i devojkama koji sede i druže se u školskom dvorištu.

Prema jednoj od verziji priče, razgovor se poveo o tada aktuelnoj temi, dečaku K. K., koji je u školi na Vračaru ubio osam učenika i čuvara, a ranio šestoro dece i nastavnicu istorije.

Dok su okupljune osuđivali krvavi por dečaka Uroš je počeo da ga brani.

Branio ga je i opravdavao što je dečak okrvavio ruke, a kada nailazi na negativne reakcije okupljenih, seda u auto i odlazi.

Otišao je u vikendicu i u kojoj živi od kada je, navodno zbog porodičnih razmirica, otišao iz porodične kuće u Donjoj Duboni. Odatle uzima oružje i, naoružan automatskom puškom, pištoljem i ručnom bombom potom je krenuo u krvavi pohod u kom je sela kod mladenovca zavio u crno.

Uroš je po hapšenju rekao da je okrvavio ljude zbog „omalovažavanja“.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime