Ova poznata dama je kupila kuću na selu za 29.000 evra i promenila ŽIVOT IZ KORENA – kosi travu, gaji voće i povrće: „Barem jedem svoj luk“

0
FOTO: MIRJANABOBIC / INSTAGRAM

Mirjana Bobić Mojsilović nedavno je kupila kuću u selu Mramorak i tada ju je navodno platila 29.000 evra.

Mirjana Bobić Mojsilović na svom imanju ima i baštu u kojoj gaji voće i povrće.

– Letos sam gajila paradajz i peršun, i uživala. Zanimljivo je da na selu nemate vremena da sedite. Kosim travu, a to je ujedno savršena mentalna i fizička gimnastika. Posadila sam voće, upoznajem ljude, kuvam i pišem. Napravila sam malu oazu izvan grada i imam gde da pobegnem. A maštoviti ljudi mogu da naprave sve. Ne planiram da živim od poljoprivrede, ali bar mogu da jedem svoju salatu, luk i voće, priznala je Mirjana.

„Platila je 29.000 evra“

– Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je nasledili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 evra, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća – otkrio je tada jedan meštanin.

Mirjana često boravi u Mramorku, gde o njoj svi imaju samo reči hvale.

– Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana videla sam je u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam. Pitala sam je: „Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?“ Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti – rekla je jedna žiteljka ovog sela.

(Hello)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime