OVAKO SE SEJE SMRT NA SRPSKIM PUTEVIMA: Kamikaza-šleper obilazi na punu, ide na auto sa DVOJE DECE, sledi horor! JEZIV SNIMAK!

0

Mnogi se pitaju zašto su srpski putevi smrtno opasni! Mnogi vozači rizikuju, ne samo svoj, već i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

Sada stiže zastrašujuči snimak iz Šumadije. Mesto: put Kragujevac-Topola.

Na magistrali šlepet obilazi na čistu punu liniju. U tom momentu iz suprotnog smera nailazi automobil u kom je porodica sa dvoje dece. Kamion ide direktno na njega, ali srećom baš na tom mestu je proširenje pa vozač izmiče sigurnoj smrti.

Takođe, velika je sreća da se pri ulasku u krivinu kretao propisanom brzinom, pa je moga da reaguje i spasi živu glavu i živote porodice.

Jedan postupak vozača drugog kamiona je zastrašujući. Iako je video da ga „siledžija na putu“ pretiče, i video da mu u susret ide automobil, nije ni pomislio da pritisne kočnicu već se kreće svojom brzino, dok vidi da vozač automobila gleda smrti i oči.

Snimak pokazuje da je ponašanje vozača na našim ulicama izmaklo kontroli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

– Pitamo kompaniju koja je vlasnik kamiona, koliko vašim vozačima i vama vredi ljudski život? U automobilu koji je naišao u susret vozaču ubici, bila je porodica sa dvoje dece. Ovo je treće preticanje preko pune linije koje je načinio isti „profesionalni“ vozač za svega nekoliko minuta. Koji je vaš komentar, pišite nam? – navodi se na Instagram profilu 192.

Da li imate komentar.

(Kurir.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime